تایید نادرستی اطلاعات جاسوسان امریکا علیه برنامه هسته ای ایران
فارس: یک روزنامه امریکایی از تایید نادرست بودن اطلاعات جاسوسان امریکایی علیه برنامه هسته ای ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۲۷۳۸۶
روزنامه امریکایی لس آنجلس تایمز دیروز نوشت: دیپلمات های آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کردند اغلب اطلاعاتی که جاسوسان امریکایی در اختیار آژانس قرار داده اند، نادرست از آب درآمده و هیچکدام به کشف مساله تازه ای در داخل ایران منجر نشده است.
به گفته این مسوولان ، سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) و دیگر سازمان های جاسوسی غرب از سال 2002تاکنون اطلاعات بسیاری را درباره برنامه هسته ای ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه کرده اند، اما هیچکدام از این اطلاعات به شواهد روشنی در تایید ادعای آنها درباره تسلیحاتی بودن برنامه هسته ای ایران منجر نشده است.
یک دیپلمات عالی رتبه آژانس به این روزنامه گفت: از سال 2002 تقریبا تمامی اطلاعاتی که به ما رسیده ، اشتباه بوده است.
یک دیپلمات دیگر نیز روند اطلاعاتی کنونی این سازمان های جاسوسی را بسیار سرد توصیف و اعلام کرد: تاکنون هیچکدام از اطلاعات داده شده تایید نشده است.
سازمان سیا هنوز به دلیل نادرستی اطلاعاتش درباره عراق که به حمله نظامی و اشغال این کشور منجر شد، با انتقاد مواجه است.
مسئولان آژانس که ادعای سابق امریکا درباره تولید بمب هسته ای توسط صدام را به چالش کشیده بودند، معتقد ند امریکا در ارزیابی توان و برنامه های ایران بسیار محتاطانه تر عمل می کند.