تعامل با رسانه ها در حوزه پلیس آگاهی یعنی کاهش جرایم

فرمانده نیروی انتظامی ناجا از فعالیت تعاملی پلیس با رسانه ها در راستای ارتقای امنیت اجتماعی خبر داد و عنوان کرد: پلیس آگاهی در حوزه اجتماعی خوب عمل کرده است.
کد خبر: ۱۲۶۹۷۸

به گزارش خبرنگار جام جم ، سردار اسماعیل احمدی مقدم ، فرمانده ناجا روز گذشته در همایش سراسری روسای پلیس آگاهی کشور یکی از ابزارهای سنجش عملکرد را میزان تکریم و رضایت ارباب رجوع دانست و گفت: جلب رضایت مراجعه کنندگان به مراکز پلیس مشکل است و معمولا هم آنان ناراضی هستند، اما افزایش تماسهای تقدیر مردم از آگاهی در 10ماهه نخست امسال ، نشان دهنده تغییرات اساسی در این پلیس تخصصی در جهت جلب رضایت مردم و تسریع در رسیدگی پرونده هاست.
سردار احمدی مقدم ادامه داد: روسای پلیس آگاهی کشور می بایستی به حوزه اجتماعی توجهی خاص داشته باشند تا با جلب مشارکت مردم در پیشگیری از جرم و توجه به رویکرد رسانه ها در حوزه کار پلیس آگاهی ، گامهای بیشتری را بردارند، ضمن آن که پلیس آگاهی ناجا در انجام مصاحبه با رسانه ها و دادن آمار و اطلاعات در جهت ممانعت از اخبار تخیلی و بزرگنمایی فعالیت برخی از مجرمان و باندها، بسیار خوب درخشید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها