‌سوداگران مرگ ‌در محاصره مرزداران / سنگین‌تر‌ین محموله مواد مخدر در مرزهای جنوب‌شرق کشور کشف شد

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی از عملیات موفقیت‌آمیز مرزبانان استان سیستان و بلوچستان علیه سوداگران مرگ و کشف بیش از ۲تن انواع مواد مخدر در مرزهای جنوب‌شرق کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۸۳۳۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، سردار احمدعلی گودرزی اظهار داشت: مرزبانان استان سیستان و بلوچستان با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، از فعالیت باند بزرگ قاچاق مواد مخدر و همچنین برنامه‌ریزی آنها برای ورود محموله مواد مخدر به داخل کشور از منطقه مرزی میرجاوه مطلع شدند و بلافاصله اکیپ‌های پوششی و عملیاتی مرزبانی با تجهیزات کامل به منطقه مورد نظر عزیمت کردند و به اجرای کمین و تشدید پوشش منطقه پرداختند.
وی افزود: پس از شناسایی مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان، دلاورمردان هنگ مرزی میرجاوه با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان، و با انجام عملیات هدفمند و هوشمندانه تمام مسیرهای تردد را بر قاچاقچیان بستند اما در نهایت سوداگران مرگ که در محاصره مرزداران گرفتار شده بودند با به‌جا گذاشتن محموله مواد مخدر از منطقه متواری شدند.
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی تصریح کرد: در این عملیات موفقیت‌آمیز ضمن توقیف دو دستگاه خودروی تویوتا، مقدار 2 تن و 275 کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل 2 تن و 200 کیلوگرم تریاک و 75 کیلوگرم حشیش از سوداگران مرگ کشف شد.
سردار گودرزی با بیان اینکه شناسایی و دستگیری متهمان پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار مرزبانان قرار دارد، گفت: مرزبانان با پاسداری از مرزهای پهناور کشور، مرزها را برای فعالیت سوداگران مرگ ناامن کرده‌اند و با هرگونه تجاوز به مرزهای مقدس جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه برخورد خواهند کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها