
به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در گفتگو با مهر در واکنش به رسیدن نفتکش ایرانی به ونزوئلا، اظهار داشت: ورود و لنگر گرفتن کشتیهای نفتی ایران در ونزوئلا پاسخ محکمی به زورگویی، زیاده خواهی و ماجراجوییهای آمریکا بود و باعث شکسته شدن هیمنه پوشالی آمریکا شد.
وی افزود: رسیدن نفتکش ایرانی حامل بنزین به ونزوئلا، پیام اقتدار و عزت ملت ما را به جهانیان نشان داد.
منتخب مردم قم در مجلس یازدهم تصریح کرد: عدم تعرض آمریکا به نفتکش های ایرانی از روی نجابت آنان نبود بلکه فرمول سود و زیان دست آنان را بسته است و میدانند که اگر تعرضی به منافع ملت ما داشته باشند، هزینههای بالاتری خواهند داد.
ذوالنور ادامه داد: لذا این روند ادامه دارد و کشتیهای جمهوری اسلامی ایران یکی پس از دیگری به مقاصدشان که فعلاً مقصد اول ونزوئلا بود، حرکت خواهند کرد و میرسند.
وی بیان کرد: این اقدامات جمهوری اسلامی ایران مهر بطلانی بر زورگوییها و تحریمهای به ناحق آمریکا و متحدانش است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال