انگیزه حضور پرشور مردم در انتخابات علاقه به حفظ ولایت فقیه بود

فارس:دبیر شورای نگهبان گفت: انگیزه حضور پرشور مردم در انتخابات تنها علاقه به حفظ ولایت فقیه، بقا و عزت نظام اسلامی بود.
کد خبر: ۱۲۶۷۴۵

احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری صبح امروز سهشنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری که در محل مجلس سابق برگزار شد، گزارشی از مراحل برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری ارائه کرد.
وی مراحل برگزاری این انتخابات را خوب ارزیابی و از ملت ایران به خاطر حضور پرشور در این انتخابات تقدیر کرد و گفت:از مقام معظم رهبری و تمامی دستاندرکاران برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری تشکر میکنم.
جنتی با اشاره به نقش مهم این مجلس برای تعیین ولیفقیه و صیانت از کشور اسلامی خاطرنشان کرد: این نهاد و رکن رکین با هیچ یک از ارکان نظام قابل مقایسه نیست،چرا که اگر خدایی نکرده آسیب ببیند، دیگر ارکان نیز متزلزل خواهد شد.
وی ادامه داد: در پی تصویب مجلس شورای اسلامی مبنی بر تجمیع انتخابات در 24 آذر ماه، اولین تجربه نظام اسلامی در این باب انجام شد که زمینهای برای تجمیع سایر انتخابات نیز شد.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: در این راستا مدت دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری از 8 سال به 9 سال و 3 ماه افزایش مییابد.
جنتی با اشاره به حضور 28 میلیون نفر و بالاتر از 61 درصد از مردم در انتخابات اظهار داشت: این جلوه پرفروغ مردمسالاری دینی و رای به اسلام، نظام، روحانیت، ارزشها و ولایتفقیه است.
وی تاکید کرد: انگیزه حضور پرشور مردم در این انتخابات تنها علاقه به حفظ ولایت فقیه و بقا و عزت نظام اسلامی بود.
جنتی همچنین به تقسیم خراسان به سه استان مجزا و ارتقا حوزهها و انتخابیه به 30 استان اشاره کرد و افزود: در این انتخابات همچنین برای اولین بار نمایندگان داوطلبان در پای صندوقهای رای حضور داشتند.
وی ادامه داد: در این دوره 493 نفر ثبتنام کردند که 203 نفر دعوت به امتحان شده و 33 نفر شرکت نکردند و 86 نفر انصراف دادند و نیز 29 نفر واجد شرایط علمی و بقیه واجد شرط اجتهاد شناخته نشده و صلاحیت علمی آنان احراز نشد که در نهایت 165 نفر معرفی شدند، همچنین 13نفر از ثبت نام کنندگان زن بودند که 3 نفر انصراف و 10 نفر بقیه دارای تحصیلات حوزوی نبودند از این تعداد نیز 59 نفر غیر معمم بودند که 2 نفر حضور نهایی یافتند و البته موفق به کسب آرای راهیابی به مجلس خبرگان نشدند. جنتی در پایان برای این مجلس و نظام جمهوری اسلامی ایران آرزوی پیروزی و سربلندی کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها