در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، جمال زنگیشه در تشریح بازدیدهای سرزده از واحدهای صنفی استان و بررسی کیفیت طبخ حلیم در سطح استان تهران گفت: پیرو دریافت برخی گزارشها و دستور استاندار تهران مبنی بر بررسی استفاده واحدهای پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در حلیم از ابتدای ماه رمضان، گشت مشترک شامل مأمورین بهداشت، رئیس اتحادیه، اداره کل تعزیرات و نیروی انتظامی با محوریت اداره کل بازرسی استانداری بصورت سرزده از چند واحد صنفی بازرسی صورت گرفت.
وی افزود: تاکنون هیچ مورد تخلفی از سوی واحدهای صنفی پخت حلیم مبنی بر استفاده از پنبه و یا سایر مواد افزودنی غیر مجاز به جای گوشت در طبخ حلیم مشاهده نشده و شهروندان میتوانند با اطمینان کامل حلیم مصرف کنند. این بازرسی ها بصورت مستمر و در قالب گشت مشترک در شهر و شهرستان های استان تهران تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد