تاثیر کرونا بر تشدید بیماری کبد چرب

بررسی‌های انجام شده از سوی متخصصان تغذیه نشان می‌دهد که در دوره شیوع ویروس کرونا که با خانه‌نشینی و قرنطینه اجباری همراه است مشکلات مربوط به کبد چرب در افراد به دلیل کم تحرکی و تغییر زمان خواب در شبانه روز بیشتر شده و شانس ابتلای آنها به ویروس کرونا را افزایش داده است.
بررسی‌های انجام شده از سوی متخصصان تغذیه نشان می‌دهد که در دوره شیوع ویروس کرونا که با خانه‌نشینی و قرنطینه اجباری همراه است مشکلات مربوط به کبد چرب در افراد به دلیل کم تحرکی و تغییر زمان خواب در شبانه روز بیشتر شده و شانس ابتلای آنها به ویروس کرونا را افزایش داده است.
کد خبر: ۱۲۶۴۳۶۱

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، بر اساس آمارهای منتشر شده از ابتدای شیوع ویروس کرونا در جهان، میزان ابتلا و مرگ‌ و میر بر اثر این بیماری در افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند به مراتب بالاتر از افراد عادی گزارش شده است.

علت اصلی این رخداد مربوط به ضعف سیستم ایمنی بدن این افراد است که آنان را در مقابله با ویروس، آسیب‌پذیرتر می‌کند و ریسک مرگ‌ و میر در این افراد را افزایش می‌دهد.

بالا بودن آنزیم کبدی که به‌ دنبال آسیب دیدن سلول‌های کبدی ایجاد می‌شود یکی از بیماری‌های زمینه‌ای است که در شیوه عملکرد کبد تاثیر منفی می‌گذارد.

این بیماری زمینه‌ای در کنار بیماری‌های دیگر مانند فشار خون، دیابت و نارسایی کلیوی عللی هستند که ریسک ابتلا به ویروس کرونا را در افراد افزایش می‌دهند.

کبد چرب از جمله بیماری‌های فراگیری است که باعث بالا رفتن آنزیم کبدی می‌شود.

بررسی‌های انجام شده از سوی متخصصان تغذیه نشان می‌دهد که در دوره شیوع ویروس که با خانه‌نشینی و قرنطینه اجباری همراه است مشکلات مربوط به کبد چرب در افراد به دلیل کم‌ تحرکی و تغییر زمان خواب در شبانه‌روز بیشتر شده است.

افرادی که به بیماری‌ کبد چرب مبتلا هستند و شرایط قرنطینه نیز آن را تشدید کرده است در صورت ابتلا به ویروس کرونا، علائم بیشتری نسبت به سایر افراد خواهند داشت و در نتیجه به مراقبت‌های بیشتری از جمله بستری شدن در «آی‌سی‌یو» نیازمند می‌شوند.

نکته قابل توجه این است که صرف بالا بودن آنزیم کبدی، ناقل ویروس کرونا برای فرد نیست بلکه ضعف زمینه‌ای و ناتوانی بدن در مقابله با ویروس است که احتمال ابتلای فرد به ویروس را افزایش می‌دهد.

این‌گونه افراد باید ضمن احتیاط و مراقبت بیشتر و رعایت اصول بهداشت فردی و کنترل بیماری زمینه‌ای با مصرف به موقع و منظم داروهای تجویز شده توسط دکتر و دقت در رژیم غذایی، سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند.

افراد دارای کبد چرب باید در دوران قرنطینه از مصرف غذاهای فست فودی و گوشت‌های تفت داده شده در روغن به‌شدت پرهیز و با استفاده بیشتر از غذاهای گیاهی و دارای فیبر به پاکسازی کبد خود کمک کنند.

انجام ورزش‌های سبک در منزل و تنظیم زمان خواب در شبانه روز از مهمترین اقدامات دیگری است که می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را در افراد مبتلا به کبد چرب به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها