احتمال بسته شدن مرزهای عراق به مدت یک هفته

طبق اعلام اداره گذرگاه مرزی عراق احتمال بسته شدن مرزهای عراق به مدت یک هفته وجود دارد .
کد خبر: ۱۲۶۱۳۷۶

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، بر اساس اعلام اداره گذرگاه مرزی عراق، فعالیت ترخیص کالاهای وارداتی به عراق از روز یکشنبه ۸ مارس (18 اسفند 98) به مدت یک هفته تا ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) متوقف می‌شود.

از تمامی مرزهای خسروی، سومار، مهران، چذابه و شلمچه برای پیشگیری و ضد عفونی کردن محوطه‌های گمرکی و افزایش تجهیزات و امکانات مرزی برای مقابله با کرونا صورت خواهد گرفت و به مدت یک هفته مرزها بسته خواهد بود و پس از این مدت مجددا بازگشایی خواهد شد .

بنابراین گزارش؛ رایزنی های مسئولان گمرکات مرزی و مقامات دو کشور برای باز نگه داشتن مرزها ادامه دارد تا با افزایش امکانات و کنترل‌های بهداشتی در مرز از بسته شدن مرزها جلوگیری به عمل آید، اما با این حال صادرکنندگان احتیاط کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها