معطلی شهروندان درصفهای طویل دریافت شماره ملی

در حالی که معاون سازمان ثبت احوال می گوید 11.5 میلیون واجد شرایط هنوز تقاضای دریافت کارت ملی نکرده اند، به دلیل محدود بودن تعداد شعب اداره های ثبت احوال ، بسیاری از شهروندان ساعات طولانی در صفهای طویل برای انجام مقدمات اخذ کارت ملی معطل می شوند.
کد خبر: ۱۲۵۸۰۰

به گزارش خبرنگار ما، این در شرایطی است که در حال حاضر شهروندان برای انجام بسیاری از امور مانند دریافت دفترچه بیمه خدمات درمانی ، خرید و فروش تلفن ، خودرو و...به شماره ملی نیاز دارند و در تهران فقط 4مرکز ثبت احوال به درخواست متقاضیان رسیدگی می کند.
از سوی دیگر، مسوولان سازمان ثبت احوال اعلام کرده اند استفاده از کارت ملی از سال آینده برای تمامی امور اداری اجباری خواهد شد، اما شرایط صدور آن را برای شهروندان فراهم نکرده اند.
گزارش خبرنگار ما از اداره ثبت احوال غرب تهران حاکی است ، بسیاری از شهروندان برای انجام مقدمات دریافت کارت ملی 3تا 4ساعت در صفهای طولانی معطل می شوند و هیچ مسوولی پاسخگوی هدر رفتن وقت آنان نیست.
محسن اسماعیلی مقدم که روز شنبه گذشته از اوایل ساعات اداری در این اداره معطل مانده ، در گفتگو با خبرنگار ما می گوید: مسوولان اعلام می کنند مردم ، سفرهای درون شهری خود را کاهش دهند، اما برای ثبت نام شماره ملی باید از نقاط مختلف شهر به یک مرکز مراجعه کنیم و ساعتها در صف معطل بمانیم ، در حالی که با مدیریت صحیح می توان این مشکل را حل کرد.
وی می افزاید: تاکنون دو بار برای دریافت کارت ملی اقدام کرده ام ، اما هیچ پاسخی از ثبت احوال نگرفته ام و اکنون برای فروش خط تلفن همراه خود به شماره ملی نیاز دارم.
زهرا مشتاق ، شهروند دیگری که از جنت آباد به اداره ثبت احوال غرب تهران مراجعه کرده است ، اظهار می کند: یک بار فرم دریافت شماره ملی را پست کرده ام ، اما اکنون اعلام می کنند باید فرم عکس دار باشد. سوال من این است چرا این موضوع را از اول اعلام نکردند.
پیرمرد نحیفی که برای گرفتن گذرنامه به منظور انجام حج به شماره ملی نیاز دارد نیز با انتقاد از مسوولان ذی ربط در گفتگو با خبرنگار ما می افزاید: برای امثال من بسیار سخت است که با وجود بیماری قلبی ساعتها در صفهای طولانی منتظر بایستیم ، در حالی که می شد با روشهای مناسب برای همه شهروندان شماره ملی صادر کرد.
حجت الله رحمتی می افزاید: مسوولان باید ابتدا شرایط مناسب را برای شهروندان مهیا کنند، سپس داشتن شماره ملی را برای انجام امور آنها الزامی نمایند.
شهروند دیگری می گوید: در حالی که در اداره ثبت برای ثبت نام شماره ملی ، مبلغ هزار تومان نقدی از شهروندان می گیرند، آنها را برای واریز 250تومان به حساب اداره ثبت به بانک ملی ارجاع می دهند و آنها مجبورند ساعتها در بانک نیز معطل شوند، در حالی که اگر این مبالغ را یکجا از آنها دریافت کنند، اتفاق مهمی نمی افتد.

اعلام شماره ملی تلفنی ، ممنوع


از سوی دیگر، پیش از این از سوی مسوولان ثبت احوال اعلام شده بود در صورت نیاز فوری افراد به شماره ملی ، می توانند شماره خود را تلفنی و یا حضوری دریافت کنند، اما در حال حاضر چنین نیست و شماره ملی شهروندان بدون ثبت نام آنها اعلام نمی شود.
ضمن آن که به رغم گفته مسوولان ثبت احوال ، مدارک متقاضیان حداکثر تا 3ماه دیگر بررسی و کارت ملی آنها صادر می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها