تعلیق فوتبال ایتالیا و استادیوم های بدون تماشاگر

جولیانو آماتو وزیر کشور ایتالیا روز دوشنبه 5 فوریه اعلام کرد ، طرفداران فوتبال در ایتالیا تا زمانی که استانداردهای ایمنی در ورزشگاه های این کشور بهبود نیابند، اجازه تماشای مسابقات فوتبال را نخواهند داشت.
کد خبر: ۱۲۵۲۱۴

به گزارش شبکه بی بی سی ، جولیانو آماتو وزیر کشور ایتالیا گفت، وقتی تهاجم به صورت فوق العاده و ضربتی است، پاسخ به آن هم باید ضربتی باشد.
یکی از مسوولان عالی رتبه فوتبال ایتالیا نیز اعلام کرد، باشگاه هایی که قوانین مبارزه با اوباشگری توسط هوادارانشان را به مرحله اجرا نگذارند، از میزبانی مسابقات فوتبال در فصل آینده محروم می شوند.
روزنامههای چاپ ایتالیا گزارش دادند که دولت این کشور در حال بررسی ادامه تعلیق مسابقات به مدت دست کم دو هفته و برگزاری دیدارها در استادیوم های بدون تماشاگر است.

جسد فیلیپو راچیتی، مامور پلیس با حضور وزیران و مقامات ایتالیایی روز دوشنبه به خاک سپرده شد. این مامور ساله در درگیری خونین هواداران دو تیم سیسیلی کاتانیا و پالرمو کشته شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها