به گزارش جام جم ، از چندی پیش شکایت های مشابهی مبنی بر سرقت مسلحانه خودرو و موتورسیکلت و سرقت از اماکن عمومی به مرکز پلیس رامیان ارائه شده بود.
به دنبال این شکایت ها، ماموران تحقیقات گسترده ای را برای یافتن سارقان آغاز کردند تا این که ردپای یک متهم حرفه ای که سوابق متعددی درخصوص سرقتهای مسلحانه و زورگیری داشت ، به دست آمد.
ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند که این متهم سابقه دار دارای چندین محکومیت در دادگاه های انقلاب گنبدکاووس و چابهار است.
به این ترتیب با زیر نظر گرفتن پاتوق های احتمالی وی از سوی ماموران ، او در پی یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
اعتراف سارق سابقه دار به جرایم مختلف
با انتقال مرد سارق به مرکز پلیس ، بازجویی از وی صورت گرفت. متهم در اظهاراتش به صراحت جرایم خود را پذیرفت و اعتراف کرد که همراه 8نفر از همدستانش ، مسلحانه 4دستگاه خودرو، 2دستگاه موتورسیکلت و 15میلیون تومان پول نقد را به سرقت برده اند و به تعدادی از اماکن عمومی و خصوصی هم دستبرد زده اند.
بنا بر این گزارش ، چند روز پیش ماموران 8 عضو فراری باند را شناسایی و دستگیر کردند و از آنها 3 قبضه سلاح کمری ، 17 تیر فشنگ ، دو قبضه کارد و 2 دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه تلفن همراه کشف و ضبط کردند.
با اعتراف اعضای این باند به جرایم خود، دستور شناسایی مال باختگان صادر و این متهمان با صدور قرار قانونی برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند تا با بررسی سوابق آنها وتکمیل پرونده ، دستور قضایی لازم صادر شود.