
به گزارش جام جم آنلاین، فرهاد خوانساری دبیرکارگروه بررسی مدارک و اسناد متقاضیان طرح ترافیک خبرنگاری در گفتگو با فارس درباره پرسش برخی خبرنگاران در مورد مفقود شدن کارت بلیت اتوبوس آنها و اینکه آیا امکان درخواست مجدد وجود دارد، یا خیر، اظهار داشت: خبرنگارانی که کارت بلیت رایگان اتوبوس و متروی خود را گم کردهاند، در گام نخست باید اعلام مفقودی کنند.
وی افزود: این موضوع از طریق مراجعه به سایت e-ticket امکانپذیر است و پس از اعلام مفقودی، کارت قبلی باطل و روند صدور کارت جدید انجام میگیرد.
خوانساری خاطرنشان کرد: دریافت کارت جدید حداقل یک ماه زمان میبرد و از طریق سایت مربوطه قابل پیگیری است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا کارت بلیت خبرنگاری قابلیت شارژ دارد، گفت: این موضوع را از دفتر معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پیگیری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان