
حمیدرضا ترقی در گفتگو با جام جم آنلاین گفت: بهتر این بود که آقای روحانی می گفت این قول ها را در شرایط خوشبینی و اعتماد بی جهت به آمریکا و غرب به ملت دادم.
وی افزود: طبیعتا کسی که مسئولیت اجرایی کشور را بعهده می گیرد در درجه اول باید بر شرایط قبل و حال و آینده کشور به لحاظ تحلیلی تسلط داشته و بداند چه مسیری را می خواهد طی کند.
این فعال سیاسی ادامه داد: در دولت اول روحانی بسیاری از این مسایل موجود آینده ای روشن داشت، اگر کسی تجربه دور اول را مبنای کارش قرار می داد و براساس آن تجربه برای دور آینده تصمیم می گرفت طبیعتا چنین وعده هایی نمی داد، به نظر می رسد این وعده ها بیشتر غیر واقعی و با علم بر عدم تحقق آنها داده شده است.
ترقی اظهار کرد: تمام کارشناسان و رقبای انتخاباتی روحانی نه تنها به تحقق این وعده ها اعتماد نداشتند بلکه آن را فاقد هر گونه استدلال درست می دانستند بنابراین اگر وی به نظر کارشناسان مربوطه که با نامه های متعدد شرایط را تبیین می کردند توجه می کرد نباید چنین وعده هایی می داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید