سالاد کاهو و سالاد شیرازی یکی از رایج‌ترین پیش غذاهایی است که سر سفره‌های ایرانی وجود دارد. نوع دیگری از سالاد هم هست که در کافه‌ها و رستوران‌ها حسابی مورد استقبال واقع شده است. سالاد سزار بر خلاف اسم خارجی و قیمت بالایش، به‌سادگی و با کمترین هزینه در خانه قابل تهیه است، چرا که خیلی از موادش مثل کاهو و سس مایونز را همیشه در خانه داریم. در این بخش روش تهیه این سالاد را نوشته‌ایم تا منوی کافه‌ها را در سر سفره خودتان امتحان کنید.
کد خبر: ۱۲۴۱۳۰۸

موادلازم
چهار عدد نان تست: (هزار تومان)
دو قاشق روغن زیتون: (هزار تومان)
پنج حبه سیر: (1000 تومان)
سه قاشق سس مایونز: ( 2000 تومان)
یک قاشق پنیر پارمزان: (2000 تومان)
یک عدد کاهوی درشت خرد شده: (3000تومان)
یک عدد فیله مرغ: (7000 تومان)
یک قاشق غذاخوری آبلیمو: (500تومان)
نمک و فلفل به میزان لازم: (500 تومان)

طرز تهیه
​​​​​​​یک حبه سیر را له کرده و به روغن زیتون اضافه می‌کنیم. نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند. سس مایونز، پنیر پارمزان، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم هم زده و بقیه سیرها را هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. برگ‌های خارجی کاهو را جدا کنید و برای مصرف دیگری در نظر بگیرید. برگ‌های ریزتر و تردتر کاهو برای سالاد سزار مناسب‌تر هستند. این برگ‌ها را به قطعات درشت تقسیم‌کرده و کنار می‌گذاریم. فیله مرغ را گریل کرده و به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم. مخلوط کردن یا نکردن مواد سالاد به سلیقه شما بستگی دارد. یک روش این است که کاهو را در ظرف سالاد بریزید. تکه‌های مرغ و نان برشته شده را روی آن بریزید. کمی پنیر پارمزان خرد شده یا رنده شده به آن اضافه کنید و سس را در ظرف دیگری کنار آن بگذارید. خیلی‌ها زیتون را هم به این سالاد اضافه می‌کنند. اگر با طعم زیتون مشکلی ندارید می‌توانید آن را به سالادتان اضافه کنید. ضمنا اگر در فصل ارزانی و فراوانی گوجه این سالاد را درست کردید می‌توانید از گوجه هم برای تزئین آن استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها