در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، محمدتقی انوشه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانیان بوده؛ که ارزش غذایی بالایی دارد.
وی تصریح کرد: گوشت و حبوبات موجود در آبگوشت به علت داشتن پروتئین و آهن برای افراد لاغر و مبتلایان به کمخونی بسیار مفید است؛ این غذا قوای جنسی افراد را نیز افزایش میدهد و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
فواید آبگوشت
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: این غذا منبع پروتئین گیاهی، کربوهیدرات و فیبر است که باعث کاهش کلسترول بد خون میشود.
وی در ادامه گفت: آبگوشت غذای مناسبی، برای افرادی است که رژیم غذایی دارند، زیرا تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را دارد. پس این افراد میتوانند بدون دغدغه آبگوشت را به برنامه غذایی خود اضافه کنند. تنها این نکته را به یاد داشته باشند که در پخت این غذا نباید از دنبه و چربی استفاده کرد.
انوشه تاکید کرد: باید در مصرف آبگوشت تعادل را حفظ کرده و از زیاده روی خودداری شود. بهتر است افراد آبگوشت همراه با نان جو میل کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: آبگوشت را با پیاز یا ترشی بخورید؛ زیرا پیاز حاوی پتاسیم بوده و برای افرادی که به فشار و چربیخون مبتلا هستند مفید است. مصرف پیاز باعث افزایش ترشحات مجرای تنفسی میشود که مصرف آن در روزهای آلوده باعث کاهش آثار بد آلودگی هوا میشود. همچنین ترشی ترشحات اسید معده را بیشتر میکند و باعث جذب بهتر آهن و هضم سریع غذا خواهد شد.
انوشه در پایان یادآوری کرد: بیمارانی که به مشکلات تنفسی مانند آسم و آلرژی دچار هستند پیاز مصرف کنند، زیرا خاصیت ضد التهابی آن میتواند به تسکین بیماریهای تنفسی کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم