jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۱۲۳۵۳۴۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۸  |  ۰۰:۰۱

نتایج مطالعات نشان می‌دهد زنانی که زیاد سیر و پیاز مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. سرطان سینه شایع‌ترین نوع سرطان بین زنان است.

محققان دانشگاه بوفالوی آمریکا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمی‌کنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان سینه روبه‌رو هستند.
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و
اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی است./ مهر

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

«برد - برد» واقعی

«برد - برد» واقعی

یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه سیاست خارجی تدوین استراتژی کار با کشورهای مختلف و طراحی راهبردهای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر