روایت دادستان کل کشور از اخراج 5 قاضی فاسد

دادستان‌کل کشور ‌با بیان این‌که برای از بین‌ بردن جرم، دستگاه قضایی باید از آلودگی مبرا باشد و هیچ تعارفی هم با هیچ‌کس در هیچ سمتی ندارد گفت: به‌طور مثال روز شنبه پنج قاضی فاسد را از دستگاه قضا جدا کردیم.
کد خبر: ۱۲۳۲۹۰۸

محمدجعفر منتظری در مراسم معارفه دادستان عمومی و انقلاب مشهد، اظهار‌کرد: بیش از 11 هزار قاضی در دستگاه قضا فعالیت می‌کنند و باید اجازه جولان از تعداد اندکی که باعث بدنامی می‌شوند، گرفته شود و دستگاه قضایی، وکلا و کارشناسان از وجود افراد ناپاک، پاکسازی شوند.
دادستان‌کل کشور افزود: دستگاه قضا از زمان تشکیل شورای‌عالی اقتصاد توسط مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد نیز ورود کرده است و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی هم باید در این عرصه جهادگونه ورود کنند و هیچ بهانه‌ای در حوزه اقتصاد کشور وجود ندارد. وی گفت: سمت‌ها و پست‌ها می‌گذرد و برای هیچ یک از ما دوام ندارد، از این رو باید از فرصت‌ها استفاده و خالصانه خدمت کرد./تسنیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها