کوتاه و گویا از مجلس درخواست 180 نماینده مجلس برای برخورد با مفاسد اجتماعی

: 180 نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه ای رسمی به رئیس قوه قضاییه خواستار برخورد قاطع این قوه با مفاسد اجتماعی و متعدیان به حقوق اخلاقی بانوان بویژه مفاسد باندی شدند.
کد خبر: ۱۲۳۰۶۶

40 امضاء برای سوال از رئیس جمهور

ایسنا: نماینده مردم ایلام از جمع آوری نزدیک به چهل امضاء از نمایندگان برای سوال از رئیس جمهور خبر داد. داریوش قنبری با بیان این که این امضائها از دو ماه پیش جمع آوری شده بود ، گفت : این مساله بحث جدیدی نیست و دوستان به دنبال آن هستند که امضائها را تکمیل و این مساله را عملی کنند.

اعلمی : متکی درباره سیاست خارجی توضیح دهد

فارس: نماینده تبریز در مجلس از منوچهر متکی وزیر امور خارجه در خصوص سیاست خارجی و امنیت ملی توضیح خواست. اکبر اعلمی نماینده تبریز در سوالی از منوچهر متکی ، وزیر امور خارجه پرسید که مبانی و رویکرد سیاست خارجی را بیان کرده و پاسخ دهد که مواضع اخیر ریاست جمهوری چه نسبتی با مولفه های سیاست خارجی و امنیت ملی و طرح جامع امنیت ملی و سیاست خارجی ایران دارد.

درخواست 19 نماینده برای مهار قیمتها

: 19 نفر از نمایندگان مجلس در تذکرات کتبی به وزرای بازرگانی و امور اقتصادی بر اتخاذ تدابیر فوری برای مهار قیمتها تاکید کردند. غلامعلی حداد عادل با قرائت تذکرات کتبی نمایندگان به مسوولان اجرایی کشور بر مهار فوری قیمتها تاکید کرد.

انتخاب اعضای شورای مرکزی فراکسیون اکثریت

فارس: اعضای شورای مرکزی و علی البدل فراکسیون اکثریت مجلس انتخاب شدند. این انتخابات آخرین انتخابات فراکسیون اکثریت مجلس است و این افراد تا پایان مجلس هفتم به عنوان عضو شورای مرکزی و علی البدل این فراکسیون فعالیت می کنند.

برنامه چای داغ گفتگوی صمیمانه با نمایندگان دارد

: به دنبال تذکر دکتر میرمحمدی نماینده قم ، نامه ای از صداوسیما به مجلس شورای اسلامی رسیده که در آن تاکید شده است که برنامه یک فنجان چای داغ با نمایندگان در یک فضای دوستانه به گفتگوی صمیمانه می نشیند. در این نامه آمده است : گروه تلویزیونی صدا و سیما با دریافت مجوز از هیات رئیسه محترم مجلس اقدام به تهیه و ضبط برنامه ای با عنوان یک فنجان چای داغ با نمایندگان نموده است . این برنامه با هدف تعامل بیشتر رسانه ملی و خانه ملت طراحی شده است که در یک فضای دوستانه به گفتگوی صمیمانه با نمایندگان می نشیند و در واقع پل ارتباطی بین نمایندگان و آحاد مردم در حوزه های انتخابیه آنان است.
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها