گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، پیمان سنندجی در گفتگو با فارس در مورد تمهیدات این شرکت به مناسبت بازگشایی مدارس، اظهار داشت: اورهال کردن اتوبوسهای شهری در پایتخت انجام گرفته و در حال حاضر 97 درصد اتوبوسها چه در بخش خصوصی و چه دولتی موفق به اخذ معاینه فنی شدهاند.
وی افزود: به دلیل اورهال کردن اتوبوسها سرفاصله حرکت اتوبوسها نیز کاهش مییابد و در ساعات پیک از ابتدای مهر سرفاصله حرکت میانگین برای خطوط بی آر تی 30 ثانیه و در خطوط عادی به کمتر از 8 ثانیه خواهد رسید.
سنندجی ادامه داد: همچنین 22 خط اتوبوس با سرفاصله حرکت 5 دقیقه در نظر گرفته شده و پیشبینی میکنیم 6 هزار اتوبوس شهری امسال با کیفیت بهتری خدمات لازم را برای شهروندان داشته باشند.
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران گفت: 13 اتوبوس دو کابینه و 117 مینیبوس نیز به ناوگان حملونقل اضافه شده و شرایط حملونقل را همزمان با بازگشایی مدارس بهبود میبخشد.
وی از نصب 50 فیلتر دوده از هفته اول مهر بر روی اتوبوسها خبر داد و گفت: این موضوع نیز در کاهش آلودگی هوا بسیار تأثیرگذار است و به تدریج اتوبوسهای بیشتری دارای فیلتر دوده خواهند شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد