فرود هواپیمای امارات در عدن برای انتقال رهبران «شورای انتقالی» در یمن

شبکه الجزیره گزارش داد که یک فروند هواپیمای اماراتی فرماندهان و رهبران «شورای انتقالی جنوب» را از یمن خارج کرده است.
کد خبر: ۱۲۲۵۴۵۸

به گزارش فارس، شبکه الجزیره قطر به نقل از منابعی سه‌شنبه (پنج شهریور) گزارش داد که هواپیمایی از امارات در فرودگاه شهر عدن، واقع در جنوب غربی یمن که اخیرا نیروهای «شورای انتقالی جنوب» آن را به کنترل خود درآورده‌اند، به زمین نشسته است.
بر اساس این گزارش، هواپیمای مذکور برای انتقال برخی از فرماندهان و رهبران این شورا به خارج از یمن در شهر عدن فرود آمده است.
هنوز مشخص نیست که مقصد این هواپیما کجاست. با این حال با توجه به این‌که دولت منصور هادی و شورای انتقالی جنوب بعد از نزدیک به دو هفته درگیری نظامی، بر سر آتش‌بس به توافق رسیده‌اند، احتمال می‌رود، این هواپیما راهی عربستان سعودی خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها