jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۱۲۲۰۱۳۴ ۰۷ مرداد ۱۳۹۸  |  ۰۰:۰۱

طبق نتایج یک مطالعه، افرادی که روزانه بیش از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف می‌کنند تقریبا دو برابر با خطر ابتلا به خطر زوال حافظه و ضعف شناختی روبه‌رو هستند. به گفته محققان، کپسایسین یک ماده فعال در فلفل قرمز است که موجب تسریع سرعت متابولیسم، کاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی - عروقی می‌شود. به گفته محققان، افرادی که مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می‌کنند دارای شاخص توده بدنی کمتر و فعالیت فیزیکی بیشتری هستند. پژوهشگران دریافتند افراد دارای وزن طبیعی در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس‌تر هستند، از این‌رو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است./ مهر

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
سند افتخار سپاه

سند افتخار سپاه

بعد از 40 سال از تاریخ دفاع مقدس امروز شاهد اظهارنظرهایی هستیم كه موجب نگرانی رهبر معظم انقلاب درباره تحریف این دوران شده است.

دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیداری كه در 30 آبان 98 برگزار شد، توفیقی بود كه رفیق راه جمعی از یاران شد؛ جمعی از سینه‌ سوخته‌ ها، راویان و آفتاب‌ خورده‌های سرزمین‌های خونین دوران هشت سال دفاع مقدس كه به نمایندگی از همرزمان‌ شان به دیدار رهبر معظم انقلاب شتافتند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر