تکذیب احتمال انصراف آقاخانی از ساخت «نون خ»

مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال «نون خ» درباره اظهاراتی که روز گذشته به نقل از سعید آقاخانی در فضای مجازی منتشر و منجر به شکل‌گیری شایعه احتمال انصراف این کارگردان از تولید فصل دوم سریال نون خ شده‌بود، به مهر گفت: پیرو انتشار این اظهارات من با سعید آقاخانی صحبت کردم، او تعجب کرد که چرا مواضعش این‌گونه منعکس شده‌است. آقاخانی به طور جدی و محکم کارش را انجام می‌دهد و روی متن‌هایی که نوشته می‌شود نظارت دارد. به زودی هم به صورت جدی‌تر پیش تولید را شروع می‌کنیم و خیلی امیدوار هستیم اواخر شهریور کار را کلید بزنیم.
کد خبر: ۱۲۱۸۴۰۵

فرجی تأکید کرد: سعید آقاخانی در حال حاضر کار پروژه را پیش می‌برد و سریال نون‌خ با نظارت او جلو می‌رود، بازبینی و انتخاب مکان‌های فیلم‌برداری هم در حال انجام است.
وی ادامه داد: نگارش سریال در حال انجام است و آقاخانی با نویسنده جلساتی برگزار می‌کند، ان‌شاءا... به‌زودی پنج قسمت اول فیلمنامه سریال هم کامل می‌شود و به طور جدی از بازیگران دعوت می‌کنیم.
تهیه‌کننده نون خ در پایان در واکنش به نبود بودجه از طرف تلویزیون برای شروع پروژه‌ها عنوان کرد: مدیران شبکه مدام پیگیر سریال هستند و کار را دنبال می‌کنند و نسبت به تولید سری دوم دغدغه دارند. خود من به اتفاق آقای آقاخانی جلسانی را با مدیرگروه و مدیر شبکه داشته‌ایم و درباره محتوا و موضوع صحبت کرده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها