
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، محمود دیانتی اظهار داشت: هماینک میانگین ۱۰ دقیقه ای سرعت وزش باد در زابل ۵۸ کیلومتر بر ساعت است اما وزش این باد تا این لحظه گرد و خاک به همراه نداشته است.
وی با بیان اینکه وزش باد شدید تغییر قابل توجهی در کیفیت هوای این شهر نداشته است، افزود: شرایط دید افقی در زابل نیز با وجود وزش باد شدید در حالت عادی است.
رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس خروجی نقشههای پیش یابی و مدل های عددی فردا یکشنبه قدری بر سرعت وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال استان افزوده می شود.
وی به ادامه بارشهای مونسون هند در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در شبانه روز گذشته نیز بارشهای همرفتی ناشی از سامانه آب و هوایی مونسون هند در جنوب شرق و برخی نواحی مرکزی ادامه یافت.
دیانتی اظهار داشت: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی انتظار می رود همچنان ریزشهای همرفتی در نیمه جنوبی و برخی نواحی مرکزی سیستان و بلوچستان ادامه داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان