نوآوری برای ایجاد کاری متناسب با شرایط خودتان

قبل از این‌که به چند نفر از کارآفرینان برجسته زن ایرانی بپردازیم، ذکر چند نکته را لازم می‌دانیم. اولین نکته در کارآفرینی و کار حرفه‌ای، خودشناسی است که نکته بغرنجی به نظر نمی‌رسد.
کد خبر: ۱۲۱۰۷۴۸

این‌که خودتان را دقیق بشناسید و با خودتان رودربایستی نداشته باشید. این‌که زیاد هم درگیر رسم و رسوم موجود در حوزه کارآفرینی نباشید. رسم و رسوم موجود می‌گویند که کار، از 8 صبح تا 4 عصر تعریف شده. شاید اوج نیروی ذهنی و جسمی‌تان، عصر تا شبانگاهان باشد یا ابتدای صبح؛ مثلاً از 4 تا 8 صبح. در این صورت همین ساعت برای بازدهی شما کفایت می‌کند. بد نیست بدانید کارشناسان بهره‌وری، معتقدند که هر ساعت کار عمیق، معادل شش ساعت کار سطحی و معمولی است. یعنی شما حتی اگر در همان ابتدای صبح هم بتوانید دو، سه ساعت کار عمیق و متمرکز انجام بدهید، بازدهی روزانه و ماهانه شما از کارمندان معمول بیشتر خواهد بود.
نکته بعدی را هم در نوع و شیوه کاری باید دانست که می‌خواهید انجام بدهید. شاید علاقه‌مند باشید محل کارتان در فاصله بسیار کمتری نسبت به محل زندگی‌تان باشد؛ مثلاً حتی در طبقه پایین خانه‌تان. چرا که نه؟ در این صورت هم می‌توانید خانواده را تحت کنترل داشته باشید، هم کارتان را. مسأله بعدی هماهنگی کامل با همسرتان است. اگر همسرتان به خوبی نیاز شما به هویت مستقل و حرفه‌ای را درک کند و قول همکاری در مدیریت فرزندان و امور خانواده را بدهد، کار برایتان بسیار راحت‌تر خواهد بود و در غیر این صورت به مشکلات زیادی برخورد خواهید کرد.
پس خودشناسی فردی و خانوادگی، اصل اساسی در کارآفرینی بانوان محسوب می‌شود؛ ضمن این‌که لزومی هم ندارد با الگوهای رایج کارآفرینی پیش بروید؛ یادتان باشد اصل اساسی کارآفرینی، نوآفرینی و نوآوری است. شاید بتوانید سبک و شیوه و نوعی از کار را منحصراً و متناسب با شرایط خودتان ایجاد کنید. این شاید بزرگ‌ترین کاری است که یک بانوی کارآفرین و طالب فعالیت‌های حرفه‌ای بتواند انجام بدهد.
در مورد یکی از نویسندگان موفق، روایت شده که او پیش از بیدار شدن همسر و فرزندانش، از خواب بیدار می‌شد و اقدام به نوشتن می‌کرد. حتی در برهه‌ای، همسرش به او گفت هزینه زندگی بالا رفته و باید کار کند تا بتوانند این هزینه‌ها را مدیریت کنند. اما وقتی ناراحتی خانمش را دیده بود، گفت نیازی نیست به همان نویسندگی ادامه بدهد. در نهایت این بانوی نویسنده، ماه‌ها و سال‌ها با این رویه به کارش ادامه داد تا این‌که ناشران به او و کتاب‌هایش روی خوش نشان دادند و توانست به موفقیت مالی و اعتباری زیادی برسد؛ آن‌هم در حالی که همیشه پیش فرزندانش بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها