خودروهای مناسب‌سازی شده یکی از اولویت‌های اساسی برای تکمیل چرخه ارائه خدمات است بهزیستی خودروی مناسب ندارد

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور می‌گوید خودروهای مناسب‌سازی شده یکی از اولویت‌های اساسی برای تکمیل چرخه ارائه خدمات است که امیدواریم اعتبارات لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شود.
کد خبر: ۱۲۱۰۳۱۷

رضا جعفری این حرف‌ها را از آن جهت به خبرنگار ایرنا گفته که این سازمان به ۱۶۰ خودروی مناسب‌سازی شده نیاز دارد. همه اینها در حالی است که با وجود راه‌اندازی بیش از ۱۶۰ مرکز از سال ۹۶ به بعد، خودروهای مورد نیاز هنوز تامین نشده است.
منظور رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از خودروهای مناسب‌سازی شده، خودروهایی است که در قسمت انتهایی آنها اتاق مشاوره تعبیه شده و لوازمی مانند یخچال و وسایل پذیرایی دارد تا فضای امنی برای آسیب دیدگان و مراجعان جهت مشاوره ایجاد شود.
رضا جعفری با اشاره به 400 دستگاه خودروی در اختیار سازمان بهزیستی گفته است قبلا این خودروها وارد می‌شدند، اما طبق مصوبه دولت واردات خودرو ممنوع شده و باید از تولیدات داخلی استفاده کنیم.
گفتنی است قبل از به وجود آمدن شرایط اقتصادی فعلی و گرانی‌ها، هر کدام از این خودروها را ۱۵۰ میلیون تومان تامین می‌شد که اکنون قیمت آنها حداقل دو تا سه برابر افزایش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها