معدوم شدن بیش از ۱.۵ تن گوشت غیر بهداشتی و فاسد در پیرانشهر

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان پیرانشهر گفت: بیش از ۱.۵ تن گوشت غیر بهداشتی و فاسد در پیرانشهر از چرخه مصرف خارج شد. ‌
کد خبر: ۱۲۰۹۶۱۹
معدوم شدن بیش از ۱.۵ تن گوشت غیر بهداشتی و فاسد در پیرانشهر

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، دکتر سیداحمدی گفت: ۱ تن و ۷۶۷ کیلوگرم گوشت فاسد و غیر بهداشتی از مراکز عرضه گوشت و مرغ شهرستان ضبط و با رعایت شرایط زیست محیطی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی اظهار کرد: قسمتی از لاشه یک گوسفند ماده نیز که فاقد مهر و پلمب دامپزشکی بوده و به صورت کاملاً غیر بهداشتی و خارج از سیستم کشتارگاهی ذبح شده بود، توسط بازرسین دامپزشکی از طریق گزارشات مردمی ورود پیدا کرده و ضبط شد.

دکتر سیداحمدی در ادامه افزود: کارشناسان دامپزشکی به صورت مستمر بر فعالیت‌های مراکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی نظارت دارند و از شهروندان در خواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی اطلاع دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها