
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، علی اصغر خاکپور افزود: این حادثه بامداد امروز به پایگاه امداد و نجات هلال احمر منطقه، ایستگاه آتش نشانی شهرهای نور و آمل گزارش شد که پس از چهارساعت عملیات نفس گیر حوالی ساعت چهار و 30 دقیقه بامداد این افراد را از چاه خارج کردند.
وی ادامه داد: این افراد در اعماق 30 متری زمین برای روشنایی از موتور برق استفاده کرده بودند که متاسفانه به علت دود و دی اکسید کربن ناشی از موتور برق دچار خفگی شدند.
به گفته وی، از این چهار نفر سه نفر تبعه افغانستان و یک نفر بومی این منطقه بود که تنها یک نفر از تبعه افغان زنده ماند و برای درمان به بیمارستان نور منتقل شد.
شهرستان نور با جمعیتی دست کم 130 هزار نفردرغرب مازندران قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد