انفجار 620 لیتر اسید در خمینی شهر

620 لیتر اسید که توسط یک دستگاه وانت مزدا حمل می‌شد، در خمینی شهر منفجر شد.
کد خبر: ۱۲۰۶۵۵۰
انفجار 620 لیتر اسید در خمینی شهر

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، سرهنگ علی جعفری نژاد با اعلام این خبر، گفت: مأموران گشت کلانتری 16 شهرستان خمینی شهر از طریق اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از انفجار یک وانت مزدا مطلع و سریعا به محل اعزام شدند.

وی تصریح کرد: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد، این خودرو حامل هفت گالن 60 لیتری و 10 گالن 20 لیتری اسید بود که حین تخلیه منفجر شده است.

این مقام انتظامی از مجروح شدن دو نفر بر اثر این حادثه خبر داد و گفت: این مجروحان توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند. علت وقوع این حادثه هنوز مشخص نیست و توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر خاطرنشان کرد: رعایت اصول ایمنی در تمام شرایط می‌تواند از وقوع حوادث تلخ و جبران ناپذیر پیشگیری کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها