حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
حاجیبابایی، در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تبصره افزایش حقوقها در قانون بودجه سال 98، گفت: با توجه به ابهامات عمده در تعیین ضریب حقوق کارمندان شاغل و بازنشسته دولت، دیوان محاسبات به این موضوع ورود پیدا کرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: ابهامات عمدهای در تصویبنامه تعیین ضریب حقوقی کارکنان شاغل و بازنشسته دولت وجود دارد، به همین دلیل از دیوان محاسبات خواستهایم که تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور را بررسی کند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: اعضای کمیسیون بودجه طی نامهای از کمیسیون اصل نود نیز خواستار ارائه گزارشی از سوی سازمان امور اداری و استخدامی در مورد اعمال ضریب افزایش حقوق و عملکرد دولت در رابطه با قانون مجلس شدند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....