الهام دولت تا پایان سال تغییری در نحوه توزیع بنزین ندارد

واحدمرکزی خبر: سخنگوی دولت گفت نظر دولت این است که تا پایان سال به اقدامات لازم برای توسعه حمل و نقل عمومی ادامه دهد و اگر مجلس شورای اسلامی سهمیه بندی بنزین را تا پایان سال لازم بداند به دولت رسما تکلیف کند.
کد خبر: ۱۲۰۵۸۲

غلامحسین الهام در ادامه نشست هفتگی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره درخواست رئیس مجلس از دولت برای جیره بندی بنزین تا پایان امسال افزود ما قانون بودجه 85 و تبصره 83 را داریم که معیارهایی در ان تعریف شده و از ان جمله تکلیف دولت به توسعه حمل و نقل عمومی و پس از ان تعیین قیمت بنزین و سهمیه بندی ان است.
الهام اضافه کرد چندی قبل هم بعضی اعضای کمیته تطبیق در مجلس به صورت غیررسمی اظهار نظر کردند که اگر توسعه حمل و نقل عمومی تمام و کمال محقق نشده باشد برای اقدام به سهمیه بندی قانون لازم نیست.
سخنگوی دولت با بیان اینکه این دو تکلیف متعاقب هم هستند گفت دولت در بخش اول اقداماتی انجام داده که گزارش ان به اطلاع شما رسیده است.
وی افزود اگر مجلس این اقدامات را کافی می داند می توانیم اقدام به سهمیه بندی را اغاز کنیم ولی نظر دولت این بود که تا پایان سال این اقدامات اولیه برای توسعه حمل و نقل عومی ادامه پیدا کند.
الهام اضافه کرد چنانچه مجلس تکلیف الزامی داشته باشد می تواند ازطریق قانون اقدام کند که دولت نیز موظف است مصوبه مجلس را اجرا کند ولی در چارچوب کنونی بر همان روال قبل عمل می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها