در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، پاستیل یکی از محبوبترین خوراکیها نزد کودکان و البته اغلب دخترخانمها است.
در مورد پاستیل حرفهای ضد و نقیض زیادی مطرح میشود. برای مثال عدهای پاستیل را یک داروی خوشمزه برای استخوانها میدانند و عدهای پاستیل را یک خوراکی ویژه برای به هم ریختن فرم بدنی میدانند.
پاستیل هم مثل هر خوراکی دیگری طرفدارانی سرسخت دارد. انواع مختلف پاستیل موجود در فروشگاهها باعث شده تقریبا هر شخصی با هز سلیقهای جذب پاستیلها شود، اما مصرف بیش از حد پاستیل مخاطراتی برای بدن دارد:
پاستیل سرشار از شکر و قند است و میتواند برای مبتلایان به دیابت خطرناک باشد.
حجم پاستیل و جنس آن به شکلی است که ممکن است افراد را دچار خطای شناختی کرده و افراد با مصرف بیش از حد پاستیل دچار اضافه وزن شوند.
برخلاف تصور بسیاری از افراد قرار نیست پاستیل بیش از لبنیات کلسیم بدن شما را تامین کند.
مصرف بیش از حد پاستیل به مروز موجب تخریب دندانها میشود.
ارزش غذایی پاستیل چندان بالانیست، اما کالری بالایی دارد.
در علاقه به پاستیل زیاده روی نکنید.
البته اینه موارد به این معنا نیستند که نباید پاستیل بخورید. اما فراط در مصرف پاستیل با هدف این که از خواص فرضی این ماده استفاده کنید یک اشتباه بزرگ است.
خواص پاستیل آنقدر نیست که بخواهید هر اندازه که میتوانید پاستیل بخورید. اگر هدفتان تامین کلسیم است میتواند فراوردههای لبنی را جایگزین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: