دمای 8 شهر استان کرمانشاه زیر صفر رفت

به گفته معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه، هشت شهر استان، شب گذشته (سه شنبه) دمای زیر صفر را تجربه کردند.
کد خبر: ۱۲۰۲۴۸۷
دمای 8 شهر استان کرمانشاه زیر صفر رفت

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، علی محمد زورآوند با اشاره به کاهش قابل توجه دمای نواحی مختلف استان طی روزهای اخیر، گفت: همانطور که پیش‌بینی شده بود دمای چند شهر استان دیشب زیر صفر رفت.

وی سردترین شهر استان در شب گذشته را کوزران با دمای منفی ۲.۳ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و ادامه داد: دمای اسلام آبادغرب و حمیل هم به منفی ۲ درجه سانتی‌گراد، سنقر منفی ۱.۶ درجه، کنگاور منفی ۱.۴ درجه و گواور به منفی یک درجه سانتی‌گراد رسید.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه دمای شهر کرمانشاه در شب گذشته را نیز ۰.۵ درجه سانتی‌گراد زیر صفر اعلام کرد.

زورآوند با بیان اینکه امشب و صبح فردا نیز سرما تا حدودی ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: شدت سرما مثل امروز نخواهد بود.

وی از آغاز روند افزایشی دمای اکثر نواحی استان از فردا خبر داد و یادآور شد: میزان افزایش دما قابل توجه خواهد بود.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه در پاسخ به این پرسش که این شدت سرما در اردیبهشت سابقه داشته یا نه نیز گفت: اعلام این موضوع نیازمند بررسی دما در بلندمدت است و نمی‌توان با اطمینان گفت که سابقه نداشته است.

زوراوند اضافه کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی فعلاً ورود موج سرمای جدید به جو استان را نشان نمی‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها