مالخر ،سر سارق خودرو را کلاه گذاشت

پسر 20 ساله که با پرداخت چک 70 میلیون تومانی سرقتی اقدام به خرید خودروی ماکسیمای دزدی کرده بود، بازداشت شد.
کد خبر: ۱۱۹۷۸۵۰

سرهنگ سید‌امین موسوی‌پور، رئیس کلانتری مشیریه گفت: گزارشی مردمی در دستور کار پلیس قرار گرفت که نشان می‌داد پسر ۲۰ ساله چند روزی است با سوارشدن به خودروی ماکسیما سفید رنگ در محدوده مشیریه دور دور می‌کرده و پس از آن خودرو را به گاراژی برده و در آنجا پنهان کرده است.
ماموران زمانی که موضوع را بررسی کردند معلوم شد ماجرا صحت دارد و پلاک نصب شده روی خودروی ماکسیما متعلق به خودروی زانتیا مربوط به شهرستان مرند است. ماموران با ورود به گاراژ مورد نظر و بررسی ارکان خودروی ماکسیما متوجه شدند خودرو سرقتی است .
وی افزود: در جریان تحقیقات متوجه شدند روزهای پایانی دی امسال این خودرو در محدوده خیابان جردن سرقت شده است‌، بنابراین پسر 20 ساله تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد. او در بازجویی پلیسی اعتراف کرد دوستش اشکان خودرو را در جردن دزدیده و وی چک 70 میلیون تومانی به او پرداخته و آن را خریده، اما به خاطر سرقتی بودن چک اشکان بازداشت شده است.
تحقیقات از متهم در حالی ادامه دارد که خودروی کشف شده تحویل مالباخته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها