نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر ، مطالعات اخیر نشان میدهد، کسانی که در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف میکنند، خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به کسانی که کمتر استفاده میکنند، بیشتر است.
پژوهشگران آمریکایی طی یک دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی که در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف میکردند شمار افرادی که به این دلیل دچار عارضههای مختلف شده اند را منتشر کردند.
بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر دچار حوادث قلبی و عروقی، بیش از هزار و ۳۰۰ نفر سکته مغزی، نزدیک به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیش از ۶ هزار نفر بر اثر دلایل مختلف جان خود را از دست داده اند.
یافته نشان میدهد، مصرف روزانه نصف یک تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به کلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد.
به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم کلسترول که زرده تخم مرغ یکی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد افزایش میدهد.
البته به گفته محققان تخم مرغ یک منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سردار تنگسیری در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» به تروریستهای آمریکایی هشدار داد
مصباحیمقدم در گفتوگو با «جامجم» از کمکاریهای اقتصادی در دهه ۹۰ میگوید
ابعاد انقلاب اسلامی و آینده آن را در گفتوگو با جواد منصوری و رضا برجی بررسی کردهایم