اعلام ساعت کار مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در ایام نوروز

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا گفت: ساعت پذیرش در مراکز شماره گذاری پلیس راهور تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری تا ساعت ۱۷ خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۶۶
اعلام ساعت کار مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در ایام نوروز

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ علی محمدی در در تشریح این خبر اظهار کرد: از ۲۰ تا ۲۸ اسفند ماه ساعت پذیرش و ورود خودروها به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا تا ساعت ۱۹ خواهد بود.

وی تصریح کرد: قطعاً این مراکز تا آخرین خودرو پذیرش شده تا هر ساعتی که لازم باشد فعال خواهند بود.

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا در خصوص ساعت فعالیت مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در نوروز گفت: تمامی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا در ایام نوروز به جز تعطیلات رسمی در روزهای شنبه تا چهارشنبه بین ساعات ۷ تا ۱۴ و پنجشنبه بین ساعت ۷ تا ۱۲ به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها