کشته و زخمی شدن ۱۹ سوری بر اثر انفجار مین در تدمر

گرچه تروریست‌ها نفس‌های آخر خود را در سوریه می‌کشند، اما بمب‌ها و مین‌های بر جای مانده از آنها کماکان قربانی می‌گیرد.
کد خبر: ۱۱۹۶۴۹۳



به گزارش فارس، یک مین برجای مانده از عناصر تروریستی داعش، روز شنبه در اطراف روستای «ارک» در صحرای «تدمر» استان حمص واقع در شرق سوریه منفجر شد. خبرگزاری سانا گزارش داد که در این انفجار، هشت نفر از غیرنظامیان سوری کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.
دیروز جمعه نیز یک خانواده سوری پنج نفره از جمله چهار کودک بر اثر انفجار مین برجای مانده از تروریست‌ها در ریف شمالی استان حماه کشته شده بودند.
بیش از ۲۰ نفر از غیرنظامیان سوری نیز در تاریخ ۲۴ فوریه گذشته بر اثر انفجار مین برجای مانده از عناصر داعش در منطقه «وادی العذیب» در ریف منطقه سلمیه شهر حماه، جان خود را از دست دادند.
سوریه از سال 2011 (1389) صحنه درگیری‌ها و ناآرامی‌های مرگبار است؛ اما ارتش آن اکنون در آستانه تسلط کامل بر مناطق اشغال شده توسط تروریست‌ها قرار دارد.
منابع سوری می‌گویند، عناصر تروریستی داعش در آخرین پایگاه‌های خود در سوریه یعنی منطقه «الباغوز» در شرق سوریه و در مرز عراق محاصره هستند و اکنون نفس‌های آخرشان را می‌کشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها