مراسم بزرگداشت فرج‌ا... سلحشور برگزار شد

رد اشک‌های سلحشور بر فیلمنامه «یوسف پیامبر(ع)»

به گزارش فارس، در آستانه سومین سال درگذشت مرحوم فرج‌ا... سلحشور مراسم گرامیداشت این کارگردان و هنرمند انقلابی و متعهد سینما و تلویزیون، برگزار شد.
کد خبر: ۱۱۹۵۱۰۰

شورجه: همه چیز فطری بود
جمال شورجه، کارگردان سریال موسی(ع) دیگر سخنران این مراسم بود که با بیان تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: زمانی که سریال مردان‌آنجلس ساخته شد، دوستان ما این سریال را نزد پاپ بردند. داستان‌هایی که سلحشور می‌ساخت بین مذاهب مشترک بود.
وی ادامه داد: مرحوم سلحشور پای منبر بزرگ شده بود و بعد به سینما و تئاتر و تلویزیون آمد و از جنبه‌های مختلف به کمک هنر کشور ما آمده بود.
این کارگردان ضمن بیان تئاتر حر بن یزید گفت: این تئاتر نیز به نوبه خود بسیار تاثیرگذار و او با قصه‌های قرآنی مانوس بود. اعتقاد داشت قصه‌های قرآنی برای همه ملت‌هاست.
شورجه ادامه داد: همه چیز به صورت فطری و ذاتی در وجود سلحشور شکل گرفته بود و تحصیلات آکادمیک نداشت. بعد از ساخت یوسف پیامبر ما تا الان مشمول برکات این سریال هستیم و چندی پیش پیشنهاد فیلم سینمایی به گروه سازنده این سریال شد.
وی افزود: حتی ما جای اشک‌های سلحشور را روی متن‌های سریال یوسف پیامبر می‌دیدیم و او با حضور قلب این سریال را نوشت. شورجه گفت: کارهای مرحوم سلحشور در آن دنیا دستش را گرفته و ائمه در آن دنیا از او دست‌گیری کردند و از خوان نعمت ائمه معصوم بهره‌مند شده است.
زین‌العابدین: امیدوارم میراث سلحشور را ببینیم
مجید زین‌العابدین، مدیر شبکه یک سیما در این مراسم بزرگداشت طی سخنانی گفت: همه ما خلآ وجودی آقای سلحشور را حس می‌کنیم و حسرت می‌خوریم از این‌که چرا او را زود از دست دادیم. زین‌العابدین افزود: او در اعتقاداتش ثابت قدم بود و ان‌شاءا... سریال حضرت موسی به همت آقای شورجه به نتیجه خوبی برسد تا در سال‌های آینده بتوانیم میراث آقای سلحشور را ببینیم.
بصیر سلحشور: نباید دنبال شکستن رکورد هالیوود باشیم
حجت‌الاسلام بصیر سلحشور، فرزند مرحوم سلحشور در ادامه این مراسم به نقل از فردی گفت: متدینین و افرادی که در دین کار می‌کنند همیشه سنگ‌هایی سرراهشان قرار می‌گیرد و هیچ‌وقت نمی‌توانند در رفاه کار کنند.
وی بیان کرد: مهم‌ترین بازوی شیطان هالیوود است و هیچگاه در این رابطه پایان‌نامه‌ای کار نشده است. جنگ دین و شیطان جنگی نابرابر است. قدرت فیلمسازی هالیوود یک میلیون برابر ماست، من از غرب و هالیوود متنفرم اما آنها تمامی امکانات دستشان است. وی گفت: هالیوود در زمینه جلوه‌های ویژه بصری چیزی نبوده که به تصویر نکشیده باشد.
سلحشور با بیان توانایی‌های پدر خود نیز بیان کرد: پدرم به بچه‌های حوزه آموزش تئاتر می‌داد. ما نباید دنبال این باشیم که رکورد سینمای هالیوود را بزنیم!
وی ضمن بیان تفاوت هنرمند دینی و غیردینی عنوان کرد: شهرت، غرور و کبر می‌آورد. فرق هنر دینی و غیردینی در این است که در هنر دینی هنرمند درصدد تعریف مردم از هنر وی نیست، بلکه دوست دارد مردم بگویند چه مسجد خوبی روحیه‌مان عوض شد. هنرمند غیردینی دغدغه‌اش خودش است و می‌خواهد دیده شود.
وی گفت: آثار هنری باید حرف‌های قوی داشته باشد و تکنیک برای ما اولویت ندارد. امیدوارم به جایی نرسیم که بزرگان الف ویژه تلویزیون وقتی به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند، بگویند ما موضوعی برای ساخت سریال نداریم!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها