رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی خوزستان

کشف محموله مخدر در اهواز

بدهکار کلان بانکی هنگام خروج از مرز آبی خوزستان بازداشت شد

فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان گفت:یک بدهکار بانکی با یک هزار و 700میلیارد ریال بدهی، با تلاش ماموران دریابانی این فرماندهی ، به تازگی هنگام خروج از کشور در آب های شمال غرب خلیج فارس بازداشت شد.
کد خبر: ۱۱۹۲۷۲۴
بدهکار کلان بانکی هنگام خروج از مرز آبی خوزستان بازداشت شد

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، سردار عبدا... نظرپور بدون اشاره به نام این بدهکار بانکی افزود:ماموران دریابانی ابتدا این بدهکار بانکی را به اتهام خروج غیرقانونی از کشور دستگیر کردند ولی پس از استعلام از دستگاه های امنیتی و انتظامی مشخص شد این بدهکار بانکی در تعقیب بوده و قصد فرار از کشور داشته است.

وی گفت: این بدهکار بانکی با یک شناور قصد داشت به یکی از کشورهای منطقه فرار کند ولی در چنگ ماموران دریابانی خوزستان گرفتار شد.

فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان با اشاره به اینکه فرد بدهکار بانکی پس از دستگیری و مشخص شدن دقیق هویت وی تحویل مراجع قضایی و امنیتی شد افزود:ماموران دریابانی با اشراف اطلاعاتی در آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران همه تحرکات مشکوک و قاچاق کالا را رصد کرده و با آن برخورد می کنند.

حفظ و حراست از مرزهای زمینی و دریایی ، برخورد با ورود و خروج کالای قاچاق و ارز ، مبارزه با ورود مواد مخدر در آبهای خلیج فارس ، کنترل ترددها و برخورد با شناورهای صیادی غیرمجاز خارجی از مهمترین وظایف مرزبانی و دریابانی خوزستان است.

استان خوزستان با حدود 500 کیلومتر ساحل در خلیج فارس و اروندرود همواره در معرض پدیده قاچاق و ترددهای غیرمجاز مرزی رو به رو بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها