افزایش پوسیدگی‌ دندان ایرانی‌ها با مصرف بالای شکر

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به افزایش پوسیدگی‌های دندانی در ایران به دلیل سرانه بالای مصرف شکر، هشدار داد.
کد خبر: ۱۱۹۰۴۹۰

دکتر محمدجواد اقبال با اشاره به این‌که تحقیقات نشان داده پوسیدگی دندانی در کشور بسیار زیاد است، افزود: سرانه مصرف شکر در ایران بالاست و این مساله ریسک پوسیدگی‌های دندانی را افزایش می‌دهد، بنابراین پیشگیری از این موضوع بسیار حائز اهمیت است. پوسیدگی دندانی از جمله بیماری‌های عفونی است و بعد از سرماخوردگی دومین بیماری شایع بویژه در کشورهای در حال توسعه به‌شمار می‌رود. وی تاکید کرد: در قدیم زمانی که ایمپلنت وجود نداشت همه تلاش دندانپزشکان حفظ دندان بود ولی امروزه خیال مردم و دندانپزشکان راحت‌تر شده چرا که ایمپلنت جایگزین دندان اصلی می‌شود ولی باید توجه داشت هیچ چیز همچون عضو طبیعی بدن نیست و باید همچنان سعی در حفظ دندان شود. / مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها