
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، صبح پنج شنبه یک مامور نیروی انتظامی کلانتری «رزکان» شهریار توسط سارقان به شهادت رسید.
شامگاه دوشنبه مرکز پیام فرماندهی انتظامی شهریار از تعقیب و گریز خودرو پلیس و سارقین از سمت باغستان به طرف شهریار به گشتهای انتظامی اعلام شد.
پس از این خبر بلافاصله اکیپی از پاسگاه رزکان که در حال گشتزنی بود به میدان نماز اعزام شد تا مسیر حرکت سارقین را مسدود کند که متاسفانه در این حین سارقین با خودرو پژو ۴۰۵ ناجوانمردانه استوار یکم «اسد خزایی» را زیر گرفته و وی را به شدت مصدوم میکند.
این شهید امنیت صبح امروز پنجشنبه به دلیل شدت جراحات در بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سرهنگ مهدی سرپناه معاون اجتماعی فرمانده انتظامی غرب استان تهران ضمن تایید این خبر، گفت: این اقدامات سبب نمی شود، تا لحظه ای در انجام وظیفه تردید کنیم و قطعا راه این شهید در برقراری امنیت ادامه خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی