شکایت از نشر اینترنتی تصاویر 6 کودک کشته شده در ژاپن

جام جم آنلاین : والدین داغدار شش کودک ژاپنی که اخیرا در یک سانحه دلخراش رانندگی در توکیو کشته شده اند از یک معلم به دلیل نشر تصاویر اجساد آنها در اینترنت شکایت کرده اند.
کد خبر: ۱۱۸۲۳۹

به نوشته پایگاه اینترنتی ژاپن تودی ، بازماندگان این کودکان خردسال که در حین بازگشت از مدرسه دچار سانحه شده و جان خود را از دست دادند می گویند انتشار تصاویر اجساد کودکان آنها در اینترنت مایه رنج و عذاب مضاعف آنها می شود.
در یک ماه گذشته هزاران نفر تصاویر دلخراش مرگ این کودکان در سانحه رانندگی را تماشا کرده اند و از بابت آن متاثر شدهاند اما بازماندگان این کودکان بیش از سایرین متاثر شده و تحت تاثیر قرار گرفته اند.
بر اساس این گزارش آنها شکایتی را بر علیه این معلم 30 ساله مدرسه ابتدایی تنظیم کرده اند و از مراجع قضایی و پلیس خواسته اند تا سایت اینترنتی این معلم را مسدود کرده و او را به خاطر این عمل مجازات نمایند.
بر اساس قوانین اینترنتی ژاپن نشر تصاویر دیگران در سایت های اینترنتی باید با اجازه افراد باشد و هیچ کس حق نشر تصاویر کودکان را بدون اجازه والدین آنها در اینترنت ندارد.
این معلم که نام او فاش نشده در مدرسه ای در منطقه هامورا در حومه توکیو درس می دهد. او از ژانویه سال 2003 به این سو وب سایتی برای خود طراحی کرده و در ان تصاویر اجساد کودکانی را که در تصادف های جاده ای کشته شده اند را در آن می گذارد.
این اولین باری است که والدین 6 کودک از دست رفته در تصادف از این اقدام او شکایت می کنند.
تاداری کاتایاما 50 ساله که پسر هشت ساله اش شون را در این تصادف از دست داده به نمایندگی از والدین دیگر پیگیر شکایت از این معلم مدرسه است.
او می گوید از دست دادن فرزند برای والدین بزرگترین داغ در دنیا است و این اساسا قابل قبول نیست که فردی تصاویر اجسادآنها را از طریق اینترنت منتشر کند و بر داغ دل ما بیفزاید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها