
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان ، طالبی پور معاون دادستان یاسوج از بازداشت دو مهندس ناظر، مالک ساختمان و یک مجری طرح خبرداد و گفت: روز گذشته یک واحد ساختمان در حال ساخت، حین بتن ریزی در خیابان شاهد یک این شهر ریزش کرد و یک نفر از کارگران آن زیر آوار گرفتار شد.
وی افزود: پس از اعلام گزارش در راستای پیگیری حقوق عامه مبنی بر ریزش ساختمان در حال ساخت در شهر یاسوج، بلافاصله با همراهی بازپرس کشیک در محل وقوع حادثه حضور یافتیم.
طالبی پور گفت: در همین راستا شهردار یاسوج و رئیس سازمان نظام مهندسی استان موظف و مأموربه بررسی تفصیلی علت حادثه و ارائه گزارش کامل تخلفات احتمالی هر عامل موثر در روند اجرای پروژه شدند.
این مقام قضایی در ادامه عنوان: پرونده قضایی در همین زمینه تشکیل و در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان