رد درخواست آزادی برای دهمین بار

قاتل جان لنون همچنان پشت میله‌های زندان +عکس

درخواست آزادی مشروط جان دیوید چپمن برای دهمین بار پیاپی از سوی دادگاه نیویورک مورد پذیرش قرار نگرفت.
کد خبر: ۱۱۶۰۶۷۹
قاتل جان لنون همچنان پشت میله‌های زندان +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دادگاه نیویورک ضمن رد درخواست آزادی مشروط جان دیوید چپمن اعلام کرد آزادی او با رفاه و امنیت جامعه سازگار نیست و برای احترام به قانون و کوچک‌ نشمردن ماهیت جدی این جرم، با درخواست وی موافقت نمی‌شود.

در روز هشتم دسامبر سال ۱۹۸۰، جان لنون در حالی‌ که همراه با همسرش «یوکو اونو» به آپارتمان خود در ساختمان داکوتا در شهر نیویورک بازمی‌گشت، به دست یکی از طرفداران سابقش به نام «مارک دیوید چپمن» به ضرب چهار گلوله کشته شد.

چپمن پس از دستگیری گفته بود برای اینکه مشهور شود، تصمیم به قتل جان لنون گرفت و برای ارتکاب به قتل عمد به حکم حداقل ۲۰ سال زندان محکوم شد و از آن زمان دوران محکومیت خود را در زندانی در نیویورک می‌گذراند.

نکته جالب اینجاست که در سال‌های دهه ۱۹۶۰ وقتی خبرنگاری از لنون پرسیده بود مرگش را چگونه تصور می‌کند، گفته بود: «احتمالاً یک دیوانه ترتیبم را می‌دهد.»

جان لنون به‌ عنوان یکی از اعضای موسس گروه «بیتل‌ها» و یکی از تاثیرگذارترین چهره‌ها در افزایش بافت تاریخی موسیقی عامه‌پسند، در سراسر جهان شناخته می‌شود.

لنون به‌ همراه «پل مک‌کارتنی» یکی از موفق‌ترین ترانه‌سرایان قرن بیستم به حساب می‌آید. زمانی که در سال ۱۹۷۰ گروه «بیتل‌ها» از هم پاشید، او به صورت انفرادی حرفه‌اش را ادامه داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها