فرماندار تهران: برگزاری اولین انتخابات هم زمان را به یک تجربه ماندگار تبدیل می کنیم

وجیهالله آقاتقی فرماندار تهران گفت: برگزاری اولین دوره انتخابات همزمان را به یک تجربه ماندگار برای برگزاری انتخابات تجمیع شده در آینده تبدیل خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۱۵۶۰۵

به گزارش فارس ، وجیهالله آقاتقی فرماندار تهران عصر امروز جمعه در گردهمایی مسئولان و اعضای هیئتهای نظارت بر انتخابات تهران بزرگ که در سالن مجموعه فرهنگی هنری اسوه برگزار شد با اشاره به برگزاری 3 انتخابات همزمان در شهرستان تهران آن را باعث سخت و پیچیده شدن امور مختلف انتخابات در حیطه اجرایی و نظارتی برشمرده و گفت: ما تمام توان خود را برای برگزاری یک انتخابات سالم به کار گرفتهایم و برای این منظور دستیابی به دو هدف برگزاری شکلی و محتوایی سالم انتخابات را مدنظر قرار دادهایم.
آقاتقی با بیان اینکه ما برنامه زمانبندی امور اجرایی انتخابات را بر مبنای برگزاری دو انتخابات خبرگان و میاندورهای مجلس در آبان یا آذرماه و یک انتخابات شوراها در اسفند تدوین و آغاز کرده بودیم بیان داشت: در میانه راه مجبور شدیم این برنامه را بر مبنای برگزاری سه انتخابات همزمان در آذر اصلاح کنیم.
وی افزود: همچنین ما یک کمیته حقوقی تشکیل دادیم که حدود 280 سوال و خلا موجود در روند اجرایی انتخابات را شناسایی کرده و سعی کردیم در حد اختیارات قانونی آنها را قانونمند کنیم. ضمن اینکه با بررسی ضعفها و نواقص مجموع انتخابات 28 ساله گذشته سعی کردیم به خصوص با توجه به برگزاری اولین انتخابات همزمان این نقاط ضعف و نقص را نیز مرتفع کنیم تا تجربه ماندگاری برای انتخابات آینده باقی بماند.
فرماندار تهران چراغ راه و سرلوحه کار فرمانداری در انتخابات پیش رو را صرفا «مر» قانون معرفی کرده و اظهار داشت: برگزاری انتخابات سالم در فضایی کاملا امن و به خصوص رعایت بی طرفی از اصول اساسی ما برای برگزاری انتخابات است که اگر بی طرفی را رعایت نکنیم به مردم و رأی آنها خیانت خواهیم کرد. ما باید به دنبال جلب اعتماد مردم باشیم و این برای ما از هر چیزی مهمتر است.
آقاتقی با بیان اینکه انتخابات این دوره با انتخابات برگزار شده در سالهای قبل همگونی چندانی ندارد، بیان داشت: از هیأت نظارت درخواست داریم با توجه به وضعیت خاص این دوره از تعداد نیروهای نظارت خود بکاهند و به کیفیت کار آنها بیافزایند تا شلوغی شعبهها مشکلی ایجاد ننماید.
همچنین خیلی خوب است که اطلاع رسانی ما در هیأتهای اجرایی و نظارت مشترک باشد تا تبعات اجتماعی و احیانا سیاسی کمتری ایجاد نموده و مشارکت بیشتر مردم را موجب شود.
وی با بیان اینکه از مجموع 1441 نفری که برای انتخابات شوراها در شهر تهران ثبتنام کرده بودند 7نفر انصراف، 194 نفر رد صلاحیت و 1240 نفر تایید صلاحیت شدهاند، تصریح کرد: ما مجبوریم شمارش آرا انتخابات شوراها را یارانهای کنیم و حتما قبل از برگزاری انتخابات با دوستان هیأت نظارت در مورد آن به توافق نهایی میرسیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها