مصرف سبزیجاتی که با آبهای آلوده و فاضلاب آبیاری میشوند، میتواند به بروز بیماریهای خطرناکی همچون اسهال و استفراغ و تب روده منجر شود که تهدید جدی برای سلامت افراد تلقی میشود.
دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: در فاضلاب و آبهای آلوده، میکروبهای مقاوم به درمان وجود دارد که باعث بیماریزایی میشود. همچنین وجود تخم انگل در این قبیل محصولات کشاورزی، میتواند خطراتی برای سلامت افراد مصرفکننده این محصولات به همراه داشته باشد.
وی افزود: گذاشتن سبزیجات و صیفی جات نشسته در یخچال، منجر به انتقال بیماری میشود. بعلاوه مصرف مداوم سبزیجات و صیفی جات آلوده، باعث میشود بدن به آنتیبیوتیکها مقاوم شده و در نتیجه، بیماری مزمن شود./ مهر