فرار تبهکار فرانسوی با بالگرد از زندان

مقام‌های فرانسه اعلام کردند که «رودوآن فد» یک تبهکار شناخته شده فرانسوی با کمک چند فرد مسلح، با بالگرد از زندانی در پاریس فرار کرده است.
کد خبر: ۱۱۵۱۲۷۵

به گزارش ایرنا،منابع پلیس فرانسه یادآور شدند سه همدست این تبهکار که زمانی یکی از افراد تحت تعقیب در فرانسه بود، به وی در فرار از زندان کمک کردند. بالگردی که وی را فراری داد، در حومه شمالشرقی پایتخت فرانسه پیداشد و تحقیقات پلیس برای پیدا کردن زندانی فراری ادامه دارد.

این برای دومینبار است که این فرد تبهکار موفق به فرار از زندان شده است. وی در سال 2013 نیز با استفاده از دینامیت به خارج از زندان راه یافت، اما شش هفته بعد بازداشت شد.

یک دادگاه استیناف چندی پیش این فرد را بهدلیل طراحی سرقتی مسلحانه در سال 2010 به 25 سال زندان محکوم کرد. سرقت مسلحانه به نزاعی خونبار منتهی و در جریان آن یک نیروی پلیس کشته شد.

زندانی فراری که در حومههای پاریس بزرگ شده، به طور مشترک نگارش دو کتاب در مورد دوره جوانی توام با بزهکاری خود و تبدیل شدن به یک تبهکار را برعهده داشته است.

وی گفته که در زندگی تبهکارانه اش از فیلمهای آمریکایی همچون «صورت زخمی» و «مخمصه» الهام گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها