اعتراف اعضای «باند زاغی» به 500 میلیون تومان سرقت و کلاهبرداری

در ادامه تحقیقات ماموران انتظامی کرج از 5 مرد شیاد ، معلوم شد که متهمان علاوه بر خرید و فروش سکه های تقلبی قدیمی ، در زمینه سرقت ، زورگیری و اخاذی نیز فعالیت داشته اند.
کد خبر: ۱۱۴۷۰۲

به گزارش جام جم ، سردار رضا زارعی ، فرمانده انتظامی استان تهران روز گذشته با تشریح اعترافات جدید 5 مرد شیاد که 500 میلیون تومان به شیوه های مختلف از شهروندان استان تهران کلاهبرداری و اخاذی کرده اند ، به خبرنگار ما گفت : عصر 20 شهریور امسال یکی از اهالی روستای آدران جاده چالوس هنگامی که قصد رفتن به منزلش را داشت ، متوجه مرد بیهوشی شد که در گوشه ای از حاشیه جاده رها شده بود. وی بلافاصله با مرکز فوریت های پلیسی 110تماس گرفت و ماجرا را اطلاع داد. به دنبال این تماس ، ماموران به محل حادثه اعزام شدند و مرد بیهوش را برای درمان به بیمارستان انتقال دادند.

شیوه کلاهبرداری

سردار زارعی ادامه داد: وقتی مرد میانسال به هوش آمد ، ماموران به تحقیق از او پرداختند. این مرد در تشریح ماجرا به پلیس گفت : چند هفته پیش از طریق یکی از دوستانم با مردی به نام امیر (معروف به امیر زاغی) آشنا شدم که در زمینه خرید و فروش سکه و اشیای قدیمی فعالیت داشت . مرد فروشنده چندین سکه به من نشان داد و اعتمادم را جلب کرد. من که از نقشه او و دوستانش خبر نداشتم ، وسوسه شدم تا سکه ها را خریداری کنم بنابراین 10 میلیون تومان از حساب بانکی ام برداشت کردم و به محل ملاقات رفتم . امیر زاغی و دوستانش با یک دستگاه خودروی پیکان آمدند و در میانه راه مقداری بیسکویت به من تعارف کردند و دیگر چیزی نفهمیدم. وقتی چشمانم را باز کردم ، روی تخت بیمارستان بودم و پولهایم نیز به سرقت رفته بود. رئیس پلیس استان تهران افزود: با اطلاعاتی که این مرد در اختیار ماموران قرار داد ، چهره نگاری رایانه ای از شیادان صورت گرفت و کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کرج تحقیقات خود را آغاز کردند.

فاش شدن راز فعالیت دزدان

پس از شکایت این مرد ، شکایت های مشابه دیگری هم در مرکز پلیس مطرح شد. ماموران در بررسی پرونده های مالباختگان پی بردند که تصاویر رایانه ای از متهمان فراری یکسان است و این فرضیه که اعضای این باند به صورت گسترده ای فعالیت می کنند ، قوت گرفت . سردار زارعی تصریح کرد: تحقیقات شبانه روزی ماموران ادامه یافت تا این که متهمان فراری در تهران ، کرج و شمال شناسایی و دستگیر شدند. با انتقال متهمان به مرکز پلیس ، تحقیقات گسترده و ویژه ای از آنها آغاز شد تا این که امیر زاغی سردسته باند قفل سکوت را شکست و راز فعالیت های مجرمانه خود و 4 عضو باندش را فاش کرد.

اعتراف به اخاذی و کلاهبرداری

امیر زاغی به پلیس گفت : در یکی از شهرهای شمال کشور سکونت داشتم و در زمینه خرید و فروش سکه های قدیمی قلابی فعالیت می کردم و در این خصوص 4 نفر دیگر نیز با من در فروش سکه های تقلبی مشارکت می کردند. وی افزود: پس از شناسایی سوژه های خود ، از جواهر فروش گرفته تا راننده تاکسی ، با نشان دادن چند سکه اصلی ، آنها را فریب می دادیم و اعتمادشان را جلب می کردیم . متهم ادامه داد: هر سوژه را با خودروی خودمان به شهرهای شمالی کشور می بردیم و در میانه راه با خوراندن بیسکویت های آلوده به مواد بیهوش کننده به آنها ، اموالشان را به سرقت می بردیم و میان خود تقسیم می کردیم . وی افزود: پس از گذشت چند ماه ، برای این که پلیس ردی از ما پیدا نکند ، سوژه های دیگر خود را به بهانه معامله احشام ، به شمال کشور می کشاندیم و همزمان با این کار، به عنوان مسافر سوار خودروهای عبوری می شدیم و با تهدید چاقو ، پول نقد و اموال قیمتی آنها را به سرقت می بردیم که به همراه اعضای باند تاکنون 500 میلیون تومان از افراد مختلف کلاهبرداری و اخاذی کرده ایم . با اعترافات وی ، همدستانش نیز به همکاری در جرایم مختلف با او اعتراف کردند. بنابر این گزارش ، فرمانده انتظامی استان تهران با اشاره به این که 11 مالباخته تاکنون شناسایی شده اند ، از افرادی که به شیوه های مختلف از سوی اعضای این باند مورد کلاهبرداری یا اخاذی قرار گرفته اند ، خواست برای شناسایی آنها به اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کرج مراجعه کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها