امروز آبادانی ، پیشرفت و نظم تهران موجب مباهات ملت ایران و سایر ملت های آزادیخواه است
بیستمین جلسه استانی هیات دولت ویژه بررسی مسائل استان تهران پس از پایان یافتن دیدارهای رییسجمهور با مردم شهرستانهای مختلف این استان
کد خبر: ۱۱۴۶۷۳
، عصر چهارشنبه به ریاست دکتر محمود احمدینژاد رییسجمهور و با حضور استاندار تهران، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و رییس شورای شهر تهران برگزار شد.
به گزارش ایسنا ، رییسجمهور در آغاز این جلسه با قدردانی از مردم شهرستانهای مختلف استان تهران که در ماه مبارک رمضان و چند روز گذشته با استقبال گرم و پرشور از اعضای دولت آنها را برای خدمت بیشتر تشویق کردند، گفت: مردم استان تهران به ویژه شهر تهران، در پیروزی و تحقق انقلاب اسلامی و آرمانهای امام خمینی(ره)، همواره پیشگام بودهاند و همواره شاهد عالیترین تجلیات ایمان این مردم از جمله در ایامالله 15 خرداد و 17 شهریور بودهایم.
احمدینژاد با بیان اینکه مردم این استان با تقدیم 36 هزار شهید و بیش از صدهزار جانباز و آزاده سهم بسیار بزرگی در انقلاب اسلامی دارند، گفت: امروز آبادانی، پیشرفت و نظم تهران موجب مباهات ملت ایران و سایر ملتهای آزادیخواه است وامیدواریم با تلاشهای مسوولان، شاهد حل مشکلات تهران همزمان با پیشرفت و توسعه سایر مناطق کشور باشیم.
وی همچنین دهم آبان سالروز شهادت شهید محراب، آیتالله قاضی طباطبایی را گرامی داشت و با اشاره به فرا رسیدن سالروز 13 آبان گفت: روز 13 آبان یومالله و روزی است که در آن اتفاقاتی رخ داد که سرنوشتها را تغییر داد، در حالی که در این روز در سال 43 حضرت اما دستگیر و تبعید شدند، 14 سال بعد دانشآموزان که امام (ره) از آنها به عنوان یاران در گهواره خود یاد کرده بودند، با قیام خود سرنگونی رژیم شاهنشاهی را تسریع کردند و این حماسه در سال 58 با تسخیر لانه جاسوسی که موجب شکست هیمنه نظام سلطه شد، تکمیل گردید.
شایان ذکر است پیش از این جلسه، در جلسه سوم آبان که کاملا به بررسی مسائل استان تهران اختصاص داشت وهمچنین در جلسات 9 و 26 مهر مجموعا 176 مصوبه برای رفع مشکلات و مسائل مختلف شهرستانهای استان تهران به تصویب رسیده بود.