به گزارش جام جم آنلاین ، در فاصله کمتر از ۹ ماه تا شروع جام ملتها، کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارشی آماری از رکوردها و اعداد تاریخی این رقابتها منتشر کرده است.
فوتبال ایران در سه بخش از این آمار، همچنان رکورددار است.
1- ۱۰۰ هزار تماشاگر. بالاترین تعداد حضور تماشاگران در یک مسابقه رسمی قاره ای. این رکورد متعلق به فوتبال ایران است؛ زمانی که تیم ملی ایران در سال ۱۹۷۶ در فینال جام ملتها به مصاف کویت رفت و موفق شد با پیروزی یک بر صفر مقابل کویت، عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
2- تنها کشوری که موفق شده است سه بار پیاپی عنوان قهرمانی جام ملتها را از آن خود کند، تیم ملی ایران است. ایران در سالهای ۱۹۶۸ (به میزبانی ایران)، ۱۹۷۲ (به میزبانی تایلند) و ۱۹۷۶ (مجددا به میزبانی ایران) موفق شد عنوان قهرمانی آسیا را از آن خود کند و تنها کشوری باشد که سه بار پیاپی این عنوان را به دست آورده است.
3-علی دایی با ۱۴ گل زده در جام ملتهای آسیا، عنوان بیشترین گل زده در این رقابتها را از آن خود کرده است. این تعداد گل بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۴ میلادی و زمان حضور دایی در تیم ملی به دست آمده است. دایی در سال ۱۹۹۶ توانسته بود ۸ گل به ثمر برساند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا