حال و هوای حسینیه معلی از زبان مجری آن؛

بچه‌ها مرا با نام حسینیه معلی یاد می‌کنند

سپاه افتخار کشور ومنطقه است

عضو کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی گفت:هر زمان ارزش‌های انقلاب اسلامی در هر کجای جهان در معرض آسیب قرار گرفته سپاه بدون لحظه ای درنگ حضور خود را اعلام کرده است.
کد خبر: ۱۱۳۵۳۸۹
سپاه افتخار کشور ومنطقه است

به گزارش جام جم آنلاین محسن بیگلری نماینده سقز و بانه با اشاره به اینکه پاسداری از اهداف و ارزش‌های انقلاب اسلامی حد و مرز نمی‌شناسد افزود:در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب ،با هوشمندی امام راحل (ره) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بدون هیچ عنوان و مرزبندی شکل گرفت و هم اکنون از افتخارات کشور و منطقه بشمار می رود.

عضو فراکسیون اهل تسنن با بیان نقش سپاه در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و حضور مدافعان حرم گفت:اگر سپاه در خارج از مرزهای کشور اسلامی از ایران دفاع نمی‌کرد امروز دشمنان به جای سوریه و عراق در شهرهای ما به قتل و غارت می پرداختند.

وی با تاکید بر نقش سپاه در سازندگی کشور افزود:سپاه به عنوان پایه مقتدر نظام علاوه بر افتخارات نظامی در عمران و سازندگی کشور ورود پیدا کرده و در محرومیت زدایی بسیاری از مناطق دور افتاده از جمله روستا ها باعث افتخار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها